Open Hoekse 2014

Trossen Los!

Op zaterdag 28 juni 2014 zijn ze weer: de Open Hoekse Persoonlijke Springkampioenschappen. Dit jaar alweer voor de 12e keer!

De leukste individuele wedstrijd van het jaar, op alle onderdelen die je maar kan bedenken. En vlak bij het strand, terwijl het ook nog eens prachtig mooi weer is.

Er zijn zeven verschillende onderdelen. Vier sprongen per onderdeel (behalve airtumbling en tumbling, daar moet je drie series doen); bij de steuntoestellen minstens drie steunsprongen.

Ook dit jaar is een er onderverdeling naar twee niveaus: I (vergelijkbaar met A-niveau) en II (B-niveau). Globale regel voor niveau II: er is een maximale moeilijkheid. Spring je moeilijker dan de maximale waarde, dan krijg je de voor de moeilijkheid die maximale waarde en niet de echte waarde van de sprong.

Voor beide niveaus geldt ook een minimale waarde. Spring je een sprong makkelijker dan die minimale waarde, dan telt die sprong niet mee.

Voor meer details over de niveaus en de verschillende minimale en maximale waardes per onderdeel, kijk hier (pdf).

Inschrijven kost € 5,00 per persoon per onderdeel; als je je opgegeven hebt zit je er aan vast.

Hier (pdf) kun je alvast de sprongformulieren downloaden en invullen. Op de wedstrijd moet je er twee per onderdeel invullen.

Je kon je tot 25 mei inschrijven, maar de inschrijving is inmiddels gesloten. Wil je toch nog meedoen, neem dan contact op met Olga; wie weet kan zij nog iets regelen.

Deze mensen hebben zich ingeschreven:

Naam MinitrampPegasus TrampTafel TrampTumblingAirtumblingKast/Pegasus PlankDubbelmini
CarlaI (A)I (A)I (A)I (A)-I (A)-
Chantal I (A)I (A)I (A)--I (A)-
DiandraI (A)I (A)I (A)--I (A)-
Eliza-I (A)I (A)----
Erik-JanI (A)I (A)I (A)--I (A)-
FayeI (A)I (A)-----
JoseI (A)I (A)I (A)--I (A)-
marietteI (A)I (A)I (A)--I (A)-
MarionI (A)------
RachelI (A)I (A)-----
WouterI (A)I (A)I (A)----
YvankaI (A)I (A)I (A)----